Orta Karadeniz Kariyer Fuarı

Yazar: itbf | Tarih: 10 Nisan 2023

OKAF’23 Heyecanı Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda; Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde, Amasya Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Üniversitesinin katılımlılarıyla, 20- 21 Mart 2023 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan ancak Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle ertelenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'23), 28-29 Nisan 2023 tarihlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon/Samsun düzenlenecektir. OMÜ ve paydaş üniversitelerin öğrencilerinin ve mezunlarının katılımıyla gerçekleşecek olan fuar; bölgede faaliyet yürüten kurumları, kuruluşları, işletmeleri ve üniversiteleri bir araya getirerek hem söz konusu firmaları insan kaynakları anlamında destekleme hem de katılımcı öğrencilerin meslekler hakkında detaylı bilgi alma, firmaları tanıma, girişimcilik, kendi işini kurma gibi konularda bilgilenmesini sağlayarak öğrencilere kariyer planlarına yön vermede yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj fırsatları, kariyer imkânları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alma imkânına sahip olacak olan öğrenciler ve mezunlar ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına, akademi-sektör iş birliğine, kariyer konuşmalarına ve firmaların insan kaynakları temsilcileriyle yapılacak görüşmelere katılma şansına sahip olacaklardır.

Her bölümden öğrenci ve mezunlara yönelik Kariyer Fuarında; • İş/staj imkanı yakalama şansı, • Mülakat simülasyonu, atölye/örnek olay çalışmaları, • Kariyer söyleşileri, • Kurum tanıtımları, • İşveren kariyer sohbetleri, • Alanında uzman kişilerle tanışma fırsatı Ve daha birçoğu seni bekliyor! Tüm öğrenci ve mezunlarımızı Kariyer Fuarına katılmaya davet ediyoruz. 28-29 Nisan 2023 Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon Detaylı bilgi ve başvuru: https://okaf.omu.edu.tr/basvuru/

KARİYER FUARINA NASIL BAŞVURABİLİRSİN? 1- Yetenek Kapısı (https://www.yetenekkapisi.org/register) adresindeki "Öğrenci/Mezun Kaydı" butonundan bilgilerini doldurarak kayıt ol. 2- E-Posta adresine iletilen linke tıklayarak şifreni oluştur. 3- Sisteme Giriş (https://www.yetenekkapisi.org/login ) e-posta adresin ve şifren ile sisteme giriş yap. 4- "Profilim" tıkla bilgilerini doldur 5- "Kariyer Fuarları" kısmından katılmak istediğin kariyer fuarına (OKAF) başvur. 6- "Etkinlikler" Fuar sayfasında yer alan etkinlikleri incele ve ilgini çekenlere başvur. 7- QR Kodu E-posta adresinize iletilen veya fuar sayfasından indirebileceğin kare kodunu fuara gelirken yanında bulundurmayı unutma

yetenekkapısı #cbiko #okaf23 #yetenekheryerde #bufuardakariyervar

@tccbiko @yetenekapisi @okafresmi @uniondokuzmayis @profdryavuzunal @sevimalisir @kemal_yildizli9 @altin.alaattinn @omumezunlarkoordinatorlugu @omukariyer