Koro-calismalari

الكاتب: itbf | تاريخ: ٥ مايو ٢٠٢٣

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (OMÜSEM) TÜRK HALK MÜZİĞİ KORO ÇALIŞMALARI (OMÜ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ İÇİN) YÜZ YÜZE EĞİTİM Şef: Öğr. Gör. Oğuz YILMAZ Başlama Tarihi: 09 Mayıs 2023 Salı Çalışmaların Yapılacağı Gün: Salı Süre: Haftada 1 gün/ Ayda 6 saat Saat: 18.00-19.30 Son Başvuru Tarihi: 03 Mayıs 2023 Kesin Kayıt Tarihleri: 04-05 Mayıs 2023 Bireysel Katılım Ücreti: 150-TL (KDV dahil) İrtibat Telefonları: 0. 362. 457 60 45 – 0. 362. 312 19 19 / 46 45 E-mail: omusem@omu.edu.tr Amaç: Bu çalışma ile sözlü kültür ürünleri olan ve Anadolu coğrafyasında türkü, hava vb. farklı terimlerle ifade edilen halk yaratılarının eğitim programına katılan katılımcılara aktarılması/öğretilmesi ve eğitim sürecinin sonunda da bir konser/dinleti yapılması amaçlanmaktadır. İçerik: TRT’nin Türk Halk Müziği repertuvarı havuzunda bulunan eserler oluşturmaktadır. Kimler Katılabilir: • OMÜ idari personelleri • OMÜ akademik personelleri Ön Koşul: Ondokuz Mayıs Üniversitesinde idari veya akademik personel olmak.  Programa katılmak isteyen katılımcıların, sem.omu.edu.tr adresinde yer alan online kayıt formunu doldurarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.  Yeterli başvuru sağlandığı takdirde katılımcılarla iletişim kurulacaktır. Katılımcıların, kesin kayıt için eğitim ücretini, programın adını yazarak ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir. Alıcı Adı: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Banka Adı: Ziraat Bankası Şube Adı: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Şubesi Şube Kodu: 1479 Hesap Numarası: 97683283-5021 IBAN: TR 500001001479976832835021  Programa kayıt yaptırdıktan ve program başladıktan sonra programdan ayrılan veya programla ilişiği kesilen katılımcıya ödediği ücret geri ödenmez.  İlk etapta 3 ay çalışma yapılması planlanmaktadır! Kesin Kayıt Sırasında İstenilen Belgeler: • Ödeme Dekontu • Kayıt Formu (Dekontun ve OMÜSEM Kayıt Formunun kesin kayıt işlemi sırasında omusem@omu.edu.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. Başvuru Adresi: OMÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kurupelit Kampüsü Atakum/ SAMSUN Eğitim Yeri: Kurupelit Kampüsünde gerçekleştirilecek olup, katılımcı sayısına göre belirlenecek ve katılımcılara ayrıca duyurulacaktır.